گردو میاندواب و ساخت سه تار با آن

درختان گردو بومی شرق آمریکای شمالی هستند اما در حال حاضر معمولاً در چین، ایران و در ایالات متحده در کالیفرنیا و آریزونا رشد می کنند.

در زیر پوسته گردو میاندواب یک مهره چروکیده به شکل کره وجود دارد.

گردو به دو بخش مسطح تقسیم می شود تا به صورت تجاری به فروش برسد.

گردو هم خام یا بو داده و هم شور یا بدون نمک موجود است.

این مقاله تجزیه و تحلیل تغذیه ای گردو، نگاهی به فواید سلامتی احتمالی آن، نحوه گنجاندن گردو بیشتر در رژیم غذایی و هرگونه خطر بالقوه سلامتی ناشی از مصرف گردو را ارائه می دهد.

آنها سرشار از چربی های تک غیراشباع و چند غیراشباع و اسیدهای چرب امگا 3 هستند.

آنها همچنین منبع خوبی از پروتئین هستند.

آجیل به عنوان یک غذای پرکالری و پرچرب شهرت دارد.

با این حال، آنها از نظر مواد مغذی متراکم هستند و چربی های سالم برای قلب را تامین می کنند.

ترکیب چربی های سالم، پروتئین و فیبر موجود در گردو به افزایش رضایت و سیری کمک می کند.

این باعث می شود در مقایسه با چیپس، کراکر و سایر غذاهای ساده کربوهیدراتی، به عنوان یک میان وعده سالم تر باشند.

مصرف انواع غذاهای گیاهی از دیرباز با کاهش خطر ابتلا به بسیاری از بیماری های مرتبط با سبک زندگی مرتبط بوده است.

فواید سلامتی احتمالی گردو ممکن است شامل تقویت سیستم قلبی عروقی و سلامت استخوان ها، کاهش خطر بیماری کیسه صفرا و درمان صرع باشد.

گردو منبع خوبی از ماده معدنی مس است.

کمبود شدید مس با کاهش تراکم مواد معدنی استخوان و افزایش خطر پوکی استخوان همراه است.

پوکی استخوان وضعیتی است که در آن استخوان‌ها نازک‌تر و کمتر متراکم می‌شوند و شکستگی و شکستن آن‌ها را آسان‌تر می‌کند.

تحقیقات بیشتری در مورد اثرات کمبود حاشیه ای مس و مزایای بالقوه مکمل های مس برای پیشگیری و مدیریت پوکی استخوان مورد نیاز است.

مس همچنین نقش مهمی در حفظ کلاژن و الاستین، اجزای ساختاری اصلی بدن دارد.

بدون مس کافی، بدن نمی تواند بافت همبند آسیب دیده یا کلاژنی را که بلوک های سازنده استخوان را می سازد، جایگزین کند.

این می تواند منجر به طیف وسیعی از مشکلات از جمله اختلال عملکرد مفاصل شود.

گردو حاوی مقدار زیادی منگنز است.

نشان داده شده است که منگنز در ترکیب با مواد معدنی کلسیم و مس از پوکی استخوان جلوگیری می کند.

منیزیم، یکی دیگر از مواد معدنی موجود در گردو، برای تشکیل استخوان مهم است زیرا به جذب کلسیم در استخوان کمک می کند.

در حالی که مکمل‌های منگنز و مس ممکن است مقادیری از مواد معدنی را فراهم کنند که می‌تواند مضر باشد، دریافت این مواد معدنی از طریق رژیم غذایی برای سلامت استخوان‌ها مفید است.

دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.

نظرتان را ثبت نمایید.

شماره همراه شما منتشر نخواهد شد.