سس قرمز دلپذیر که در فرآیند کاتالیزور تبدیل به ماده عجیب شد

Sugo all’arrabbiata یک سس تند ایتالیایی است که با ترکیبی از گوجه فرنگی، سیر، روغن زیتون و فلفل قرمز تند تهیه می شود.

سس قرمز دلپذیر معمولاً با نمک و فلفل چاشنی می شود و به دلخواه شکر نیز اضافه می شود.

این سس از لاتزیو سرچشمه می گیرد و نام لاتین arabbiata به معنای عصبانی است که به تند بودن سس اشاره دارد که بسیار خوب است.

به طور سنتی با ماکارونی مانند پنه، ریگاتونی یا کاپونتی سرو می شود، زیرا همه این انواع پاستا به خوبی این سس قرمز آتشین را جذب می کنند.

این نوع سس نام چیم از فلفل چیلی خشک، آب لیموترش، سس ماهی، شکر خرما و برنج چسبنده سوخاری تشکیل شده است.

این سس با ترکیب پیچیده طعم های تند، ترش و شیرین و همچنین بافت مایع و کمی چسبنده آن مشخص می شود.

معمولاً به عنوان سس آغشته به گوشت خوک یا مرغ کبابی سرو می شود و غالباً با پیازهای خرد شده روی آن می آید.

سالسا ورده توسکانی یک سس سبز سنتی ایتالیایی است که از توسکانی سرچشمه می گیرد.

این غذا با ترکیبی از جعفری، تخم مرغ، آنچوی، کیپر، آجیل کاج، سیر، روغن زیتون، سبزیجات ترشی مخلوط و چاشنی درست می شود.

تخم‌مرغ‌ها را می‌جوشانیم، برش می‌دهیم، سپس با مواد دیگر مخلوط می‌کنیم تا بافت یکدست شود.

سپس روغن زیتون را به مخلوط اضافه می کنیم تا کرمی شود.

سس را کمی استراحت می‌دهیم تا همه طعم‌ها با هم ترکیب شوند و سپس روی میستو بولیتو یا ساندویچ‌های لامپردوتو استفاده می‌شود. گاهی اوقات، سالسا ورده با کراستینی نیز استفاده می شود.

Mắm nêm یک سس سنتی ویتنامی است که از آنچوی تخمیر شده تهیه می شود.

این سس بسیار تندتر از سایر سس‌های ماهی است .

در حالی که سس ماهی معمولی صاف می شود تا منحصراً مایع شور را دریافت کند، نم از ماهی کامل استفاده می کند.

هنگامی که در غذاها سرو می شود، عمولاً با موادی مانند شکر، فلفل قرمز، آبلیمو، آناناس و سیر مخلوط می شود.

همه مواد تشکیل دهنده عطر و طعم  را افزایش می دهند.

استفاده از این سس تند با غذاهای گوشتی توصیه می شود.

دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.

نظرتان را ثبت نمایید.

شماره همراه شما منتشر نخواهد شد.