بر اساس جدیدترین دادهها، سهم سرانه آب نبات در کل انرژی دریافتی 2.2% از کل کالری یا 45.2 کیلوکالری را برای جمعیت ایالات متحده با سن بالای 2 سال نشان میدهد (جدول 2). آب نبات به ترتیب 2.1٪ (1.6 گرم) و 3.2٪ (0.8 گرم) به کل چربی دریافتی و چربی اشباع شده کمک کرد. 4.7٪ (5.7 گرم) به کل قندهای مصرفی؛ و 6.4٪ (5 گرم) به مصرف قندهای افزوده.
دادههای نظرسنجی ملی قبلی (WWEIA، NHANES 2003-2006) که شامل یک FFQ 12 ماهه بود، نشان داد که تقریباً همه آمریکاییهای بالای 2 سال (97٪) مصرف شکر پنیر اردبیل را در یک دوره 1 سال گزارش کردند (1).
این معادل 0.38 نوبت غذا خوردن در روز است که معادل 2.7 بار در هفته یا هر 2 تا 3 روز یک بار مصرف می شود (14).
مصرف سرانه و دادههای فراوانی نشان میدهد که مصرف آب نبات توسط آمریکاییهای معمولی با تعریف پیشنهادی مصرف متوسط آبنبات سازگار است.
مصرف مقدار کمی از انواع آب نبات مانند کاکائو، شکلات تلخ و آدامس با اثرات مثبتی بر وزن و سلامت قلب و عروق همراه بوده است (15).
در سال های اخیر، چندین مطالعه اپیدمیولوژیک (مقطعی و یک مطالعه طولی) و یک مطالعه مقدماتی اثرات بالقوه مصرف آب نبات را بر عوامل خطر سلامت در کودکان و بزرگسالان، از جمله وزن بدن و نشانگرهای خطر بیماری مانند کلسترول خون، فشار خون بررسی کردند.
و گلوکز خون (16-18). این مطالعات این دیدگاه را که مصرف آب نبات ممکن است با افزایش وزن و خطر قلبی عروقی مرتبط باشد، زیر سوال برد.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.