شستن دست ها بسیار ساده است، یکی از موثرترین راه ها برای جلوگیری از انتشار میکروب ها است.
این می تواند از انتشار میکروب ها بین افراد، خانواده و جامعه جلوگیری کند.
مرکز کنترل بیماری ها و سازمان بهداشت جهانی (WHO) اعلام کرده اند که رعایت بهداشت دست توسط پرسنل پزشکی، پیش نیاز کنترل عفونت های بیمارستانی (عفونت های مربوط به مراقبت های پزشکی) است.
ما باید دست های خود را با مایع دستشویی لوکس بنفش بشوییم.
کی باید انجامش بدیم؟ پاسخ همیشه ترجیحاً این است:
قبل، حین و بعد از تهیه غذا
قبل از غذا خوردن
قبل و بعد از مراقبت از فردی که بیمار است
قبل و بعد از درمان زخم یا بریدگی
بعد از استفاده از حمام
پس از تعویض پوشک یا تمیز کردن کودکی که از توالت استفاده کرده است
بعد از دمیدن بینی، سرفه یا عطسه کردن
پس از لمس حیوانات، غذا یا مدفوع آنها
پس از دست زدن به غذا یا غذای حیوان خانگی
پس از دست زدن به زباله
شستن صحیح دست ها با آب و صابون ضروری است، در صورت نداشتن آب و صابون از ضدعفونی کننده دست الکلی استفاده کنید که حداقل 60 درصد الکل داشته باشد، این موضوع باید روی برچسب محصول قید شود.
این به کاهش سریع تعداد میکروب های روی دست در برخی شرایط کمک می کند، اما همه انواع میکروب ها را از بین نمی برند.
زمانی که دست ها به وضوح کثیف یا چرب هستند، ضدعفونی کننده های دست چندان موثر نیستند.
آنها ممکن است مواد شیمیایی مضر مانند آفت کش ها و فلزات سنگین را از دستان شما پاک نکنند.
چندین مطالعه تحقیقاتی نشان داده اند که استفاده از محلول اتانول در مقایسه با شستن دست ها با آب و صابون قادر به حذف کامل راینوویروس ها از پوست نیست.
در سالهای اخیر، ظهور و ظهور مجدد اپیدمی بیماریهای عفونی موضوعی بسیار نگرانکننده بوده است.
به عنوان مثال، بروز بیماری های اسهالی در سراسر جهان با 8.1 میلیون مرگ سالانه با بهداشت ضعیف مرتبط است.
اجرای برنامه آموزشی 6 ماهه شستن دست ها میزان اسهال را تا 41 درصد کاهش داد.
ثابت شده است که شستن دست ها قبل و بعد از تماس با بیماران و بعد از توالت یکی از شاخص های پیشگیری یا کاهش انتقال عوامل عفونی به بیماران است.
در بریتانیا، سالانه 5000 مرگ و میر ناشی از انتقال عوامل عفونی توسط پرسنل بهداشتی است.
تمام فضاهایی که افراد زیادی در آن زندگی میکنند یا در کنار هم زندگی میکنند منبع مهم سرایت بیماری هستند: بیمارستانها، مدارس، سالنهای ورزشی، استخرهای عمومی، توالتهای عمومی، محلهای کار با تعداد زیادی کارمند و غیره.
در مورد کودکانی که گروهی بسیار شکننده و مستعد ابتلا به این نوع بیماری هستند، مدرسه محل پرخطری است.
بیماری های جدی مانند هپاتیت A و آنفولانزای خوکی از جمله بیماری هایی هستند که با شستن خوب دست ها می توان از آنها پیشگیری کرد.
به همین دلیل ضروری است که نحوه شستشوی صحیح دست ها را مشخص کنید.
در زیر برای شما شرح می دهیم:
دست های خود را با آب جاری تمیز (گرم یا سرد) خیس کنید و پس از بستن شیر آب، آنها را صابون بزنید.
دست هایتان را با صابون بمالید تا کف کند.
حتما پشت دست ها، بین انگشتان و زیر ناخن هایتان را کف کنید.
دست ها را حداقل 20 ثانیه بشویید.
دست ها را زیر آب جاری تمیز به خوبی بشویید.
آنها را با یک حوله تمیز یا در هوای آزاد خشک کنید.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.