توزیع ایمن و بهداشتی آب برای حفظ کیفیت و ایمنی محصول ضروری است.
مشخص است که بیوفیلم ها ظاهر و کیفیت میکروبی آب را در طول زنجیره توزیع تغییر می دهند.
با این حال، بیوفیلم های موجود در شیلنگ 2 اینچ کشاورزی در سراسر محیط پردازش مواد غذایی به طور دقیق مورد بررسی قرار نگرفته است.
در اینجا، جوامع میکروبی از شیلنگهای آب و سایر مکانهای محیطی در تماس با آب، علاوه بر خود آب منبع، در محیط پردازش گوشت مورد مطالعه قرار گرفتند.
بیوفیلمها در تمام شیلنگهای آب وجود داشتند که با حضور DNA باکتری و اجزای ماتریکس بیوفیلم (کربوهیدراتها، DNA خارج سلولی و پروتئینها) مشخص شد.
جامعه میکروبی بیوفیلمها تحت سلطه پروتئوباکتریها بودند که عمدتاً توسط Comamonadaceae و Pseudoxanthomonas نشان داده میشوند.
علاوه بر این، جنس هایی که با سبک زندگی درون سلولی مرتبط هستند (به عنوان مثال، نئوکلامیدیا و لژیونلا) وجود داشتند.
به طور کلی، جامعه میکروبی بیوفیلمها نسبت به جامعه میکروبی آب تنوع کمتری داشت، در حالی که آنهایی که از سایتهای نمونه مختلف از یکدیگر متمایز بودند.
در واقع، تنها چند فیلا بین بیوفیلم شیلنگ آب و آب منبع یا نمونههای محیطی مرتبط به اشتراک گذاشته شد.
این مطالعه اولین بینشها را نسبت به درک میکروبیوتای بیوفیلمهای شیلنگ آب در محیط پردازش مواد غذایی ارائه میکند.
تضمین ایمنی آب یکی از جنبه های ضروری بهداشت عمومی است، در سال 2020، دو میلیارد نفر فاقد آب مدیریت شده سالم بودند، بنابراین، دسترسی به آب آشامیدنی در اهداف توسعه پایدار (SDG6) گنجانده شده است.
حتی در کشورهایی که زیرساختهای آبی ایجاد شده دارند، آبی که به مصرفکننده میرسد تضمینی برای کیفیت بالا نیست (سازمان ملل، 2021).
منابع مختلفی از آلودگی در امتداد زنجیره انتقال آب وجود دارد، از جمله فیزیکی (ذرات فلزات سنگین)، شیمیایی (آفتکشها) و آلایندههای بیولوژیکی (میکروارگانیسمها یا سموم آنها؛ باگوات، 2019).
بیوفیلمهای باکتریایی در سیستمهای توزیع آب، سیستمهای لولهکشی و آخرین مترها قبل از بازیابی آب، به عنوان مثال، شیلنگهای آب، اخیراً مورد توجه ویژه قرار گرفتهاند
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.