سیب سبز ترش منبع خوبی از فیبر و ویتامین C است همچنین حاوی آنتی اکسیدان هایی مانند ویتامین E و پلی فنول هایی است که به فواید سلامتی این میوه کمک می کند.
ممکن است از کاهش وزن حمایت کند
سیب سرشار از فیبر و آب است، دو ویژگی که باعث سیری آن می شود.
افزایش احساس سیری به عنوان یک استراتژی کاهش وزن عمل می کند، زیرا به مدیریت اشتهای شما کمک می کند. این به نوبه خود ممکن است شما را به کاهش انرژی دریافتی خود سوق دهد.
در یک مطالعه، خوردن سیب کامل احساس سیری را تا 4 ساعت بیشتر از مصرف مقدار مساوی پوره یا آب سیب افزایش داد. این اتفاق افتاد، زیرا سیب های کامل تخلیه معده را کاهش می دهند رعتی که معده شما محتویات خود را تخلیه می کند.
تحقیقات همچنین نشان می دهد که مصرف سیب ممکن است به طور قابل توجهی شاخص توده بدن (BMI) را کاهش دهد که یک عامل خطر مرتبط با وزن برای بیماری قلبی است .
جالب توجه است که پلی فنول های سیب ممکن است اثرات ضد چاقی نیز داشته باشند.
سیب ها به دلیل محتوای فیبر و آب زیادشان، سیر کننده هستند. پلی فنول های آنها ممکن است اثرات ضد چاقی نیز داشته باشد.
یک دلیل ممکن است این باشد که آنها حاوی فیبر محلول هستند. این نوع فیبر می تواند به کاهش سطح کلسترول خون شما کمک کند.
دلیل دیگر ممکن است این باشد که آنها پلی فنول ارائه می دهند. برخی از اینها، یعنی فلاونوئید اپی کاتچین، ممکن است فشار خون را کاهش دهند.
مطالعه دیگری همچنین خوردن میوه ها و سبزیجات با گوشت سفید مانند سیب و گلابی را با کاهش خطر سکته مغزی مرتبط دانسته است. به ازای هر 1/5 فنجان (25 گرم) برش سیب مصرف شده در روز، خطر سکته مغزی 9 درصد کاهش می یابد.
خوردن سیب با کاهش خطر ابتلا به دیابت نوع 2 مرتبط است که احتمالاً به دلیل محتوای پلی فنول آن است.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.